Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stupefiant: Un tânăr din Suceava și-a violat trei prieteni la o petrecere din Neamț

kclimo.com
petrecere club

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, din județul Suceava, cu privire la faptul că au fost victimele infracțiunii de viol.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 8 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, cei trei au mers împreună cu un tânăr de 29 de ani, din județul Suceava, la un bar din Târgu-Neamț unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi fost obligați să întrețină relații sexuale cu acesta, informează aloiasi.ro.

La data de 9 septembrie a.c., tânărul de 29 de ani, a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și tentativă de viol.

În cursul cercetărilor, două din cele trei persoane vătămate, și-au retras plângerea prealabilă, față de tânărul de 29 de ani, nefiind dispuse alte măsuri.

Totodată, pe numele celei de a treia persoane vătămate, era emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind escortat și introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.