Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr suspectat de şantaj, arestat - El ar fi cerut bani de la o femeie pentru a nu publica materiale video şi foto compromiţătoare cu ea

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un tânăr de 27n de ani din judeţul Buzău a fost arestat prventiv, fiind acuzat de şantaj. Poliţiştii l-au prins în flagrant când primea bani de la o femeie pe care ar fi ameniunţat-o că va publica materiale video şi foto compromiţătoare cu ea, potrivit news.ro

”În baza materialului probator administrat de poliţiştii din Buzău, instanţa a emis ieri, 12 februarie, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, faţă de un tânăr care ar fi şantajat o femeie că va publica materiale video şi foto compromiţătoare cu aceasta”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Sursa citată a precfizat că cel în cauză a fost surprins, în flagrant delict, de poliţişti, în timp ce ar fi primit bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.

”La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzăleşti, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., femeia ar fi fost ameninţată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă  de  bani, pentru a nu prezenta cunoscuţilor săi materialele foto/video”, au mai precizat poliţiştii.

Potrivit acestora, în activitatea infracţională, ar fi fost implicată şi concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari.

”Poliţiştii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziţii informatice. Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. La data de 12 februarie a.c., instanţa a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar faţă de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar”, a mai transmis Poliţia Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.