Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra care i-a sucit mințile unui jurnalist celebru: a divorțat după 34 de ani pentru a se recăsători cu prietena fetei sale

Radu Pop
Twitter.com
tanara jurnalist

Richard Keys (66 de ani), un cunoscut comentator sportiv din Marea Britanie, ține capul de afiș al tuturor publicațiilor din Anglia, după ce s-a căsătorit cu Lucie Rose (35 de ani), cea mai bună prietenă a fiicei sale Jemma, relatează The Sun.

Keys a lucrat de-a lungul timpului la BBC, ITV, Channel 4, Sky, Talksport, Al Jazeera, Fox Sports, ESPN Star Sports și BeIN Sports și a comentat ani la rând cele mai importante meciuri de fotbal.

În 2016, Richard Keys a divorțat de Julia, femeia care i-a fost alături timp de 34 de ani și împreună cu care are doi copii, Jemma și Joshua. Fosta soție a comentatorului a luat decizia de a se despărți de acesta, după ce a aflat de relația lui Keys cu Lucie. Cei doi s-au cunoscut la Doha și o perioadă și-au ținut legătura secretă. La 7 ani distanță au hotărât să se căsătorească, iar Keys se declară ”un bărbat foarte norocos”.

”Sunt un bărbat foarte norocos, deși am avut ceva emoții. Ne îndreptăm spre Canada pentru luna de miere. Apoi mă voi întoarce la muncă, pentru că în august începe sezonul fotbalistic. Nu mă interesează ce spune lumea”, a declarat Richard Keys, potrivit The Sun.

Fosta soție a lui Keys le-a transmis un mesaj scurt comentatorului și partenerei sale.

”Ce pot să spun? Sunt într-o relație nouă și am lăsat totul în urmă. Le doresc lui Richard și Lucie toate cele bune”, a spus Julia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.