Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăra de 19 ani moartă cu COVID-19 este din județul lui Klaus Iohannis

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

UPDATE

„Conform datelor oferite de Spitalul Municipal Mediaș, pacienta în vârstă de 19 ani a fost internată în data de 25 noiembrie în stare generală alterată, cu insuficiență respiratorie acută, formă severă și pneumonie acută virală SARS-CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%. Pacienta a primit tratament corespunzător specific conform protocolului în vigoare, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă, ulterior, pacienta a fost intubată urmând să fie transportata în secția de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil. De asemenea pacienta avea comorbidități grave”, a declarat, duminică, Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Știrea inițială

O tânără de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19, fiind cel mai tânăr dintre pacienții decedați în ultimele 24 de ore. Tânăra de 19 ani, din Sibiu, a murit la spitalul din oraș. Ea avea mai multe comorbidități, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, 13.982 de persoane, dintre care 13.468 de adulți și 514 copii.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

Până duminică au fost vindecate 7.442 de persoane, iar 403 persoane au decedat, dintre care 12 în ultimele 24 de ore.

Duminică dimineața, erau spitalizate un număr de 392 de persoane, dintre care, la Terapie Intensivă erau 33 de adulți și un copil.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

În România au fost înregistrate 5.554 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, din 16.225 de teste. Un număr de 148 de români au murit infectați cu SARS-CoV-2, iar în Terapie Intensivă sunt internate 1.250 de persoane.

86 bărbaţi şi 62 femei au murit în ultimele 24 de ore, internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Arad, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Botoşani, Călăraşi, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dolj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Bucureşti.

Citește și: Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

GCS precizează că un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani; un altul la categoria de vârstă 30-39 de ani; cinci la categoria de vârstă 40-49 de ani; 11 la categoria 50-59 de ani; 31 la categoria de vârstă 60-69 ani; 67 la 70-79 ani şi 32 la peste 80 de ani.

Dintre persoanele care au murit în ultimele 24 de ore, 147 au prezentat comorbidităţi, iar un pacient nu a prezentat comorbidităţi.

Citește și: S-au certat, în direct, la TV! Dumitru Coarnă: ‘Pensia mea de invaliditate a fost transformată în pensie de vârstă’

Până în prezent, 11.193 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS- CoV-2 au decedat în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.