Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tănăra de 20 de ani, răpită din faţa casei sale şi urcată într-o maşină, a fost găsită în judeţul Alba - Doi bărbaţi au fost reţinuţi

catuse politie

Tănăra de 20 de ani din Arpaşu de Jos, judeţul Sibiu, care a fost răpită din faţa casei sale şi urcată într-o maşină, a fost găsită în judeţul Alba, într-un imobil, alături de doi bărbaţi. Ambii au fost reţinuţi, potrivit news.ro.

IPJ Sibiu a anunţat, vineri, că tănăra de 20 de ani din Arpaşu de Jos, care a fost răpită din faţa casei sale şi urcată într-o maşină, a fost găsită.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depistat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani pe raza municipiului Blaj, din judeţul Alba Iulia. Tânăra se afla într-un imobil, însoţită de către doi bărbaţi, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, domiciliaţi în localitatea Porumbacu de Jos”, au precizat poliţiştii.

Aceştia au stabilit că, la data de 16 februarie, în jurul orei 02.00,  bărbatul în vârstă de 33 de ani, la cererea celui în vârstă de 27 de ani, ar fi luat-o pe tânără împotriva voinţei sale din faţa casei pentru a o transporta într-o locaţie necunoscută.

”Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cei doi vor fi prezentaţi unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, aun mai precizat poliţiştii.

Tânăra s-a întors în familie.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, pentrun lipsire de libertate în mod ilegal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.