Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânără româncă, pipăită și aruncată de agresor din autobuz. Nu a intervenit nimeni; fata i-a înfruntat singură pe atacatori

captura video

Un tânăr din Pitești a fost căutat de poliție în urma unui incident în autobuz, în care a agresat o tânără și a aruncat-o pe aceasta pe caldarâm. Nimeni din autobuz sau din stație nu a intervenit. Bărbatul s-a predat voluntar unei secții de poliție.

 

Un dosar penal pentru agresiune sexuală și violență a fost deschis în legătură cu acest caz, iar cetățenii au fost rugați să ofere sprijin în identificarea suspectului, analizând imaginile de pe camerele de supraveghere.

Polițiștii din Pitești au demarat investigații pentru a-l identifica pe tânărul (îmbrăcat cu haine deschise la culoare) care, pe data de 21 ianuarie, în jurul orei 14:00, ar fi atins o tânără în mod inadecvat la o stație de autobuz de pe b-dul Petrochimiștilor.

Suspectul a împins-o apoi pe tânără din autobuz în timp ce se afla împreună cu alți patru tineri, provocând căderea acesteia, după ce fata ar fi anunțat că va suna la Poliție.

Primarul Cristian Gentea a făcut și el un apel către comunitate pentru identificarea agresorilor și pentru a demonstra solidaritatea și intoleranța față de astfel de comportamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.