Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul care a evadat din sediul poliției a fost arestat preventiv

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis sâmbătă mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tânărul care a evadat vineri din sediul poliţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt. 

Tânărul de 19 ani, din municipiul Galaţi, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, a evadat vineri din sediul poliţiei şi a fost prins după trei ore. 

"Evadatul a fost depistat de un echipaj al Secţiei 1 Poliţie Galaţi, la intersecţia străzii Maior Iancu Fotea cu strada Nicolae Bălcescu. La vederea poliţiştilor, a încercat să fugă, dar a fost prins, imobilizat şi condus la sediul poliţiei", a declarat Costin.

Citește și: ACCIDENT GRAV lângă București: O persoană a MURIT, iar alte 8 sunt în stare gravă - VIDEO

Vineri, în jurul orei 3,30, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi a surprins în flagrant un tânăr care sustrăgea bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare din cartierul Micro 20. 

La vederea poliţiştilor, acesta a fugit şi, fiind urmărit, a fost prins în cartierul Micro 17, încătuşat şi condus la sediul poliţiei. 

Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galaţi, ar mai fi comis, în aceeaşi noapte, trei furturi din autoturisme şi un furt din anexa unei locuinţe. 

La scurt timp după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul poliţiei, fiind căutat de poliţişti. Aceştia l-au prins după trei ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.