Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul care l-a ENERVAT pe Liviu Dragnea când i-a spus că PSD nu a făcut 'nimic' își explică gestul: Eu i-am spus ce m-a durut

www.podul.ro

Ștefan Petrencic este tânărul care, în cadrul unui miting al PSD de la Suceava, i-a strigat lui Liviu Dragnea că PSD nu a făcut nimic la guvernare. Liderul PSD s-a enervat și i-a spus că ”nimic ești tu”, iar ulterior simpatizanții PSD l-au lovit pe ”sabotor”. Petrencic explică faptul că în 2016 a votat PSD cu speranța că se vor ține de promisiuni, dar între timp a văzut că nu se întâmplă nimic din ceea ce au promis.

Citește și: SONDAJ CURS în București - PSD domină scena. Luptă dură pentru locul 2 între Alianța 2020, PNL și ALDE

Petrencic a spus că va face plângere penală împotriva celor care l-au lovit, iar dacă va câștiga procesul, banii îi va dona unul azil de bătrâni.

”Să știți că și eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asflat de zeci de ani, de la Revoluție. Nu avem locuri de muncă și suntem nevoiți să plecăm cu toții să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto și am muncit în ultimii ani prin Germania și Anglia. Fac plângere împotriva celor care m-au lovit și dacă o să câștig, nu mi trebuie nimic pentru mine. Donez toți banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat și să ieșim la vot”, a spus Ștefan Petrencic, pentru Podul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.