Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul care și-a SPINTECAT tatăl, după ce s-a întors de la mănăstire, s-a SINUCIS în arest

inchisoare puscarie gratii

Tânărul de 33 de ani din județul Vrancea, arestat preventiv pentru că și-a omorât tatăl, a fost găsit mort în arestul Poliției. Surse judiciare spun că acesta s-a sinucis.

Bărbatul a fost găsit mort în arestul IPJ Vrancea, iar surse apropiate anchetei susțin că acesta s-a spânzurat cu un cearșaf de o țeavă a instalației de aer condiționat. Anchetatorii fac cercetări pentru a confirma varianta sinuciderii, precizează sursele citate de mediafax.ro.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Potrivit IPJ Vrancea, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit mort în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Acesta era în arest de joi, fiind fiind cercetat pentru o faptă de omor comisă în noaptea de miercuri spre joi.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată

Tânărul fusese arestat preventiv pentru că și-ar fi omorât tatăl. Incidentul a avut loc la domiciliul celor doi din satul Ploștina, comuna Vrâncioaia, după ce tânărul s-a întors de la o mănăstire. Acesta le-a povestit polițiștilor că a fost vorba de un accident, dar criminaliștii investighează varianta unei crime produse în urma consumului de alcool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.