Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul de 22 de ani din Constanţa care a ucis doi oameni într-un accident rutier a fost arestat 30 de zile

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Şoferul în vârstă de 22 de ani care, aflat la volan sub influenţa alcoolului, a provocat la sfârşitul săptămânii trecute un accident rutier soldat cu decesul a doi tineri, a fost luni arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a produs duminică dimineaţă, pe DN 22, un accident rutier în urma căruia doi tineri de 18 ani şi-au pierdut viaţa, fiind reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul conducea un autoturism dinspre Tulcea către Constanţa, iar la un moment dat, în dreptul localităţii Palazu Mic, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină în care se aflau trei tineri de 18 ani, din judeţul Tulcea.

În urma impactului a rezultat decesul şoferului şi al unuia dintre pasagerii din autovehiculul ce circula regulamentar. Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform anchetatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.