Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul din Harghita, atacat şi rănit grav de un urs, a murit

News.ro.
Familie ursi

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din judeţul Harghita, care a fost atacat şi rănit grav de un urs, vineri, în zona localităţii Crişeni, a murit în ambulanța care îl transporta la spital. Președintele CJ Harghita spune că pentru acest urs fusese cerut acord de a fi extragere, dar a fost refuzat, conform Mediafax.

Citește și: Dan Andronic, anunț INCENDIAR după audierea lui Ion Cristoiu în dosarul lui Kovesi: Mai sunt filmulețe și fotografii, dar peste Ocean

Incidentul a fost anunţat de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, pe pagina sa de Facebook. Acesta a spus că tânărul a fost rănit de urs în timp ce se afla în pădure, împreună cu doi vecini.

”Victima împreună cu doi vecini s-a dus după pământ. Acesta a intrat in pădure pentru câteva momente, vecinii l-au strigat, l-au așteptat, însă nu a apărut. S-au dus după el, și l-au găsit căzut la pământ, sângerând puternic în zona pieptului. Au chemat salvarea”, a scris președintele CJ Harghita.

De asemenea, el a anunțat că bărbatul a murit în timp ce era transportat cu salvarea la spital.

”Este inacceptabil că a fost un atac și, din păcate, după câteva ore victima a murit în ambulanță. S-a solicitat anul trecut ca acest urs să fie extras, dar Ministerului Mediului a refuzat. Mă întreb a cui este responsabilitatea pentru această situație. Nu e bine că la București nu se vede ce se întâmplă în județul Harghita, nu e bine că aici viața oamenilor este în pericol! Și de ce ne temeam în ultimii ani, din păcate astăzi s-a întâmplat”, a declarat Borboly Csaba.

Tânărul era tatăl a doi copii care acum au rămas în grija bunicii, mama lor fiind plecată de patru ani, în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.