Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul rănit grav în accidentul de DN 24 C era urmărit de un echipaj de poliţie

cursa, urmarire
Potrivit acesteia, autovehiculul condus de tânărul de 25 de ani a intrat într-un copac, iar un poliţist din maşina care îl urmărea a sunat la 112 pentru a anunţa evenimentul.

"Precizăm că apelul la 112 a fost efectuat de un poliţist, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona respectivă şi care, anterior producerii accidentului, a observat că autoturismul respectiv se deplasa sinuos, pătrunzând pe contrasens, împrejurare în care a încercat să-l urmărească. Din cauza faptului că autoturismul condus de tânărul de 25 de ani avea viteză excesivă, nu s-a reuşit interceptarea acestuia, ulterior fiind identificat după impact", a afirmat Nenişcu.

Un autoturism a lovit violent un copac de pe marginea drumului, şoferul fiind găsit în stare de inconştienţă, anunţa duminică seara ISU Botoşani.

"În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă care a fost preluată de o ambulanţă. Pentru că starea acesteia s-a agravat, a fost solicitat în întâmpinare echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD", precizau oficialii ISU.

Potrivit acestora, pompierii militari ajunşi la locul evenimentului au găsit autoturismul în afara părţii carosabile. Au scos bornele bateriei pentru prevenirea unui incendiu şi au asigurat celelalte măsuri specifice unor astfel de intervenţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.