Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânărul român,Radu Măgureanu, cucerește lumea modei masculine preluând un boutique de lux din Italia

https://abcfashion.ro/
haine lux brand

La doar 29 de ani, Radu Măgureanu a preluat cu curaj și determinare magazinul Porta Leone, un boutique istoric din Veneto, Italia. Românul nu s-a temut să se angajeze financiar în acest proiect, să bată insistent la ușile băncilor și să intre într-un segment extrem de competitiv, acela al îmbrăcăminții masculine.

Radu, proprietarul unei afaceri de lux în Italia, este un român care a reușit să redefinească normele în industria modei și să transmită o viziune care se bazează pe autenticitate și conexiune umană într-o eră dominată de tehnologie, relatează publicația italiană Il Gazzettino.

"Să lucrez cu mărci italiene de lux, de cel mai înalt nivel de croitorie și calitate, este o sursă de mândrie pentru mine. Vreau să le ofer o experiență inedită celor care intră în magazin și caută emoția haute couture. Vreau să fiu exact opusul comerțului electronic: urmăresc contactul uman, comunicarea unei filosofii, aceea de a avea grijă de sine înainte de toate", spune el cu pasiune, conform Știridiaspora.ro.

 

Românul nu a încetat niciodată să se perfecționeze

Radu a crescut într-o familie modestă din Brașov, România, unde a învățat valorile educației, respectului și importanța implicării.

"Părinții mei m-au stimulat întotdeauna, încă de când eram copil, hrănindu-mă cu cărți nesfârșite, oferindu-mi un microscop, încurajându-mă să fiu curios", împărtășește el. Educația și valorile omeniei au devenit un fundament solid pentru acțiunile sale ulterioare.

Radu a urmat cursurile liceului psihopedagogic și apreciază rigorile și stimulările oferite de profesorii săi. Mai târziu, el a absolvit facultatea de psihologie la Universitatea din Trieste, alegând acest domeniu din pasiune. Cu experiență în diverse domenii de muncă, de la cercetare la vânzări și servicii, Radu a acumulat un set diversificat de abilități și a înțeles că interacțiunea umană este cheia succesului său.

Oportunitatea de a prelua conducerea boutique-ului Porta Leone a venit într-un mod neașteptat, când a fost invitat să preia conducerea magazinului după o întâlnire la salon.

"Nu a fost ușor. Din nou a trebuit să învăț: cum să mă ocup de contabilitate, să cunosc furnizorii, să încerc să obțin cele mai bune prețuri", mărturisește el.

 

„La început toate ușile băncilor mi se păreau închise”

Suma semnificativă necesară pentru preluarea magazinului a fost un alt obstacol, dar Radu nu s-a descurajat.

"La început toate ușile băncilor mi se păreau închise. Dar nu am renunțat. Văzându-mi insistența, au vrut să îmi cunoască proiectul în detaliu, să îmi înțeleagă strategiile. În cele din urmă, finanțarea a sosit", povestește românul.

El contracarează tendința tot mai mare a comerțului electronic prin crearea unei experiențe autentice în magazinul său.

"Vreau să evidențiez necesitatea în a avea grijă de sine, alegerea hainelor înseamnă în primul rând să te iubești pe tine însuți", afirmă Radu. El dorește să ofere clienților săi nu doar produse de înaltă calitate, ci și o experiență memorabilă și personalizată.

Povestea lui Radu Măgureanu a atras atenția și aprecierea președintelui Luca Zaia, care a subliniat că tânărul reprezintă un exemplu al modului în care munca și sacrificiile pot duce la succes.

"Îți doresc tot succesul pe care îl meriți, sunt mândru că Veneto oferă oportunități tinerilor ca tine", a adăugat președintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.