Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tănase Stamule: Anunțurile cu spitalele făcute de primarul Capitalei și de primarul de la 1 sunt ca o batistă îmbibată în cloroform

stiripesurse.ro
Tanase Stamule

Tănase Stamule, consilier al premierului Orban și posibil cadidat din partea PNL la Sectorul 1, a declarat că ieșirile publice ale primarului Capitalei, Gabriela Firea, și primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, pentru a prezenta proiectul spitalului metropolitan și al spitalului de urgență Vasile cel Mare sunt „ca o batistă îmbibată în cloroform, menite să adoarmă vigilența electoratului”.

”De ce credeți că au ieșit și Gabriela Firea și Dan Tudorache cu declarații despre Spitalul metropolitan și despre spitalul Vasile cel Mare plăsmuit de primarul sectorului 1 ? S-a încheiat vreo etapă semnificativă în derularea acestor proiecte faraonice ? Nici vorbă. Vin alegerile! Acesta este principalul eveniment. Anunțurile lor sunt ca o batistă îmbibată în cloroform, pentru că au menirea să adoarmă vigilența electoratului”, a declarat Tănase Stamule.

El a arătat că Firea promite din nou ce a mai promis și în alegerile trecute, dar bucureștenii știu acum cu cine au de–a face. ”Primarul Capitalei ne-a transmis acum că, după patru ani de mandat, în care s-a ocupat doar să creeze locuri călduțe pentru acoliții săi în primărie și în societățile create de PMB, este gata să se apuce de treabă : face spital, face revoluția în traficul din București, repară clădirile, schimbă mașinile RATB, dă apă caldă bucureștenilor... Dar a mai promis asta și acum patru ani. Doamna Firea este o mare vrăjitoare. Se gândește că dacă i-a mers atunci, în alegeri, îi va merge și acum, însă se înșeală”, a spus Tănase Stamule.

Liberalul susține că strategia PSD pentru capitală este sortită eșecului, pentru că în fața promisiunilor binecunoscute ale social-democraților, candidatul unic al dreptei, Nicușor Dan, vine cu proiecte concrete, create pe baza unor analize atente realizate în decurs de câțiva ani.

”Orb să fii să nu îți dai seama că Bucureștiul nu mai este nici măcar ce a fost până la venirea actualului primar al Capitalei. Credeți că bucureștenii au nevoie doar de pomenile electorale date de Firea și de vacanțele electorale oferite de Tudorache? Nu, ei au nevoie să trăiască într-un oraș civilizat, dotat cu tot confortul secolului XXI, un oraș prietenos cu mediul. Singurul capabil să se bată pentru București acum este Nicușor Dan, un candidat validat atât de forțele civice, cât și de cele politice”, a spus Stamule.

Despre spitalul anunțat de Dan Tudorache, liberalul susține că este un balon pe care îl lansează primarul de la Sectorul 1 ori de câte ori cade în sondaje. ”Proiectul spitalului din Sectorul 1 este unul pur electoral. Acolo lucrurile sunt și mai încurcate și există o lipsă totală de transparență pentru bugetul pe care vrea să îl aloce primarul. Licitațiile nici nu s-au încheiat”, a spus Stamule.

Un sondaj CURS realizat în perioada perioada 21 mai – 1 iunie, arată o diferență de șapte procente între actualul primar de la Sectorul 1, Dan Tudorache, (36%) și candidatul liberal (29 %). Pe locul trei, dar la o distanță considerabilă se plasează Clotilde Armand, de la USR-PLUS (17%), urmată de candidata PMP, Ioana Constantin (6%) și candidatul PRO România, Alin Petrache (5%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.