Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tănase Stamule, consilierul economic al premierului: Ce face PSD pe frontul pandemiei este aceeași strategie `hoțul strigă hoții`

stiripesurse.ro
Tanase Stamule

Consilierul premierului pe probleme economice, Tănase Stamule, a lansat un atac dur la adresa PSD susținând că moțiunea simplă împotriva ministrului sănătății, Nelu Tătaru, face parte din strategia electorală a social-democraților, care se traduce plastic ”hoțul strigă hoții”.

Vezi și: Foști președinți și oameni ai lui Trump se aliază împotriva acestuia

”Ce face PSD pe frontul pandemiei este pur și simplu aceeași strategie binecunoscută a social-democraților, care se poate traduce plastic prin formula ”hoțul strigă hoții”. PSD încearcă să transfere în cârca actualei guvernări practicile patentate de fostele guverne social-democrate. De fapt, PSD ar trebui să evite să vorbească despre sănătate și despre economie, pentru situația dezastruoasă pe care au lăsat-o în urma lor”, a spus Stamule.

PSD înțelege criza sanitară printr-un singur unghi, acela al manipulării în scopuri electorale, a arătat el. ”Atacurile la adresa măsurilor Guvernului cu privire la testarea sau nu a populației, la raportarea cazurilor de infectați sau la necesitatea prelungii sau nu a stării de alertă urmăresc, de fapt, polarizarea comunității și decredibilizarea instituțiilor statului”, a spus Stamule.

Consilierul premierului a arătat că studii independente realizate la nivel internațional plasează România printre țările care au luat printre cele mai eficiente măsuri pentru combaterea pandemiei, iar acțiunile autorităților au făcut posibilă evitarea unor situații grave de tipul celor din Italia sau Spania.

”Despre ce vorbim ?! PSD declară că singura sa preocupare este sănătatea și siguranța cetățenilor. Dar cât de credibili sunt liderii partidului care colportează pe toate canalele informații false și neverificate cu privire la numărul îmbolnăvirilor sau al morților, sau când cer desființarea unor paturi din spitalele desemnate să trateze persoanele infectate, în condițiile în care numărul pacienților nu scade, ci crește din nou, după relaxarea de la 1 iunie ?”, a declarat Tănase Stamule.

Deputații au dezbătut marți  moțiunea simplă ”Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre” depusă de PSD împotriva ministrului sănătații. Votul final asupra moțiunii este așteptat miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.