Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tănase Stamule: PSD vinde pensionarilor pielea ursului din pădure. Au o ură viscerală față de privat

FABIZ - ASE
Tănase Stamule

În ciuda faptului că PNL sprijină noua Lege a Pensiilor, Tănase Stamule susține în continuare că această creștere a pensiilor este nesustenabilă. De asemenea, Stamule consideră că în viitor vor crește taxele pentru mediul privat în așa fel încât să se poată plăti pensiile.

”Ochii hulpavi de la Palatul Victoria au pus gând rău la tot ce înseamnă oameni productivi din țara românească. Având o ură viscerală față de tot ce înseamnă capital, PSD vrea să jupuiască toți românii care produc ceva în țara noastră.

Partea cea mai perversă a strategiei este că nu vor să crească taxele transparent, prin asumare politică ci indirect, folosindu-se de pensionari.

Prin creșterea nesustenabilă a pensiilor, socialiștii lovesc în două direcții. Pe de-o parte promit pensionarilor pielea ursului din pădure, pe altă parte crează o nouă criză bugetară la care vor răspunde prin noi măriri se taxe.

Din păcate în jurul premierului nu mai există astăzi oameni lucizi, care să apere economia României. Cu toții văd în antreprenori niște hoți iar capitalul privat e perceput ca dușmanul primordial.

Această atitudine antieconomică ne va aduce în 2025 în aceeași situație ca in 2010. Anul viitor premierul și ciracii lui vor spune ca totul e lapte și miere iar după alegeri crivățul socialist va sufla cu o putere uriașă peste economia României.”, scrie Tănase Stamule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.