Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tandemul Dragnea-Daea a repus TVR pe harta audienţei: Criticată de opoziţie, televiziunea publică a dat lovitura cu 'Viaţa Satului'

dragnea daea tvr 1 viata satului

TVR 1 a difuzat în zilele de 12 şi 19 mai două ediţii speciale ale emisiunii "Viaţa Satului", în care protagoniştii au fost preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Agriculturii, Petre Daea. Deşi a stârnit numeroase reacţii de revoltă, participarea celor doi la emisiunea "Viaţa Satului" în campania electorală a adus TVR o audienţă mult mai mare decât audienţa obişnuită a emisiunii, notează paginademedia.ro.

Liviu Dragnea a fost invitat în a doua parte a emisiunii „Viaţa Satului“, de la ora 12.00 la ora 12.40, iar peste 300 de mii de români l-au urmărit pe preşedintele PSD vorbind despre agricultura şi produsele româneşti şi Legea dublului standard.

Astfel, TVR 1 s-a clasat pe locul al doilea în topul audienţelor la nivel naţional, imediat după Antena 1, cu 361.000 de telespectatori, potrivit Pagina de Media.

România TV s-a clasat pe locul al treilea, cu 332. 000 de telespectatori. Audienţa a fost ceva mai mică la nivel urban. Astfel, doar 96.000 de români au urmărit emisiunea, TVR clasându-se pe locul şase.

La a doua prezenţă consecutivă la „Viaţa Satului“, Liviu Dragnea a avut parte de ceva mai puţini români în faţa televizoarelor. De data aceasta, a fost în prima parte a emisiunii (10.00-12.00).

Astfel, 234.000 de telespectatori urmăreau emisunea, iar TVR a ocupat locul patru la nivel naţional, într-un top condus de Pro TV, cu aproape 400.000 de telespectatori. Topul a fost completat de Antena 1 şi România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.