Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tanzania este prima ţară în care s-au jucat din nou meciuri, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus

Tanzania este prima ţară în care s-au jucat din nou meciuri, week-end-ul trecut, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

Sâmbătă, echipa Young Africans, de 22 de ori campioană a Tanzaniei, a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Mwadui, în timp ce Costal Union şi Namungo au remizat, scor 2-2.

Supermaketurile din Beijing, decizie radicală în plină pandemie de COVID-19. Descoperirea care a stârnit îngrijorări

Duminică, Simba, liderul detaşat al campionatului la care participă 20 de echipe, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat acasă, cu Ruvu Shooting, iar Azam a învins, pe teren propriu, cu 2-0, pe Mbao.

După 29 de etape, Simba este pe primul loc, cu 72 de puncte, urmată de Azam, 57 de puncte şi Young Africans, cu 54 de puncte (28 de jocuri).

Aceste patru meciuri sunt primele care s-au disputat după trei luni în această ţară din estul Africii şi au fost supuse unui protocol sanitar strict. Copiii şi susţinătorii în vârstă, consideraţi a fi cei mai vulnerabili la Covid-19, au fost interzişi pe stadioane. Suporterii prezenţi în tribune trebuie să poarte o mască, să se spele pe mâini cu gel sau săpun dezinfectant şi să se supună controlului temperaturii. Distanţarea fizică este obligatorie în tribune, iar vestiarele sunt dezinfectate înainte şi după fiecare meci.

De la apariţia Covid-19, toate campionatele africane s-au oprit, cu excepţia celui din Burundi, care nu a fost întrerupt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.