Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAP va lansa licitația pentru achiziționarea de gaz pentru faza operațiunilor

https://lv.linkedin.com/
Trans Adriatic Pipeline

Consortiul Trans Adriatic Pipeline (TAP) AG va lansa invitația de participare la licitație pentru achiziționarea de gaz care va fi utilizată în faza operațiunilor, raportează Trend cu referire la consorțiu potrivit trend.az.

„Până la 22 iunie 2020, Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) intenționează să publice pe site-ul său corporativ o schiță de invitație la licitație (ITT) pentru achiziționarea de gaze necesare activităților operaționale, inclusiv alimentarea cu stații de compresie”, se arată în mesaj.

Această ofertă este realizată în pregătirea începerii fazei operațiunilor comerciale, programată pentru al patrulea trimestru al anului 2020.

Schița ITT va stabili termenii procesului de licitație la care fiecare ofertant este considerat că a fost de acord cu participarea lor.

O expresie de interes pro-forma (EoI) va fi, de asemenea, disponibilă pe site-ul TAP, astfel încât părțile care se califică să își poată înregistra interesul de a primi pachetul complet ITT.

O prezentare generală la nivel înalt a procesului de licitație este prezentată mai jos:

Perioada de aprovizionare: de la începutul operațiunilor comerciale TAP până la 30 septembrie 2021.

Puncte de livrare:

Punctul de interconectare din Melendugno (prin flux virtual)

Punctul de tranzacționare virtuală TAP (VTP), accesibil expeditorilor TAP care dețin o capacitate de transport înainte de firmă pentru perioada relevantă.

Proiectul TAP, în valoare de 4,5 miliarde de euro, este unul dintre proiectele energetice prioritare pentru Uniunea Europeană (UE). Proiectul prevede transportul gazelor din Shah Deniz, etapa a 2-a, către țările UE.

Conectându-se la conducta Trans Anatolian (TANAP) de la granița greco-turcă, TAP va traversa Grecia de Nord, Albania și Marea Adriatică înainte de a veni pe uscat în sudul Italiei pentru a se conecta la rețeaua italiană de gaze naturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.