Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țara din Europa care îi sfătuieşte pe elevi şi studenţi să se autoizoleze înaintea redeschiderii şcolilor

bbj.hu
carantina

Ministrul armean al educaţiei, Araik Harutiunian, le-a cerut elevilor şi studenţilor să intre în carantină voluntară sau să-şi limiteze contactele sociale ca măsură de precauţie înaintea începerii noului an de învăţământ, la mijlocul lui septembrie, informează marţi agenţia ARMENPRESS.

'Pentru a implementa în totalitate procesul educaţional pe parcursul anului şi pentru a evita noi restricţii, vă rugăm, în măsura posibilului, să asiguraţi între 1-14 septembrie o limitare a contactelor elevilor, o carantină voluntară, astfel încât să întrerupem la maximum transmiterea pandemiei şi să nu aducem virusul în şcoli, precum şi să ajutăm sistemul de sănătate să reducă şi mai mult numărul de infectări' cu coronavirus, le-a transmis ministrul Harutiunian părinţilor, elevilor şi studenţilor.

Citește și: Gabriela Firea, către Orban: ‘Ceea ce ați făcut azi, se numește abuz de putere’

Armenia a raportat marţi 145 de cazuri noi de infectare confirmate şi opt decese în urma complicaţiilor bolii COVID-19 în ultimele 24 de ore, scrie agerpres.ro.

Bilanţul deceselor este de 832, cifră care nu include alte 245 de decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, dar care au murit de boli preexistente, conform Centrului pentru prevenirea şi controlul maladiilor.

Citește și: Tătaru: ‘Am văzut a doua cocoașă, a doua fază a primului val pandemic în care a fost mai agresiv decât în primul val’

Numărul total de infectări a ajuns la 41.846, din care 5.787 de cazuri active în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.