Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tărăboi pentru nimic! Ce este substanța pusă la rădăcina copacilor pe strada Nicolae Teclu / Negoiță: 'Se pare că nu am avut motive de îngrijorare'

robert negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că substanţa de la rădăcina copacilor pe strada Nicolae Teclu în legătură cu care a făcut plângeri la poliţie este îngrăşământ pus de administratorii unei firme cu sediul în zonă.

"De această dată, se pare că nu am avut motive de îngrijorare: după verificări şi discuţii cu cei din zonă s-a lămurit despre ce substanţă este vorba. Pe scurt, administratorii unei firme ce are sediul acolo au dat cu un îngrăşământ, ni l-au arătat, iar poliţia a verificat şi se confirmă ceea ce au spus, deci nu este vorba de o substanţă nocivă. Cu toate acestea, chiar dacă apreciem implicarea şi grija şi bunele intenţii, fiindcă au fost numeroase cazuri în care unii indivizi au otrăvit sau tăiat copacii de pe domeniul public, facem apel la cei care vor să ajute să nu acţioneze fără a ne anunţa sau cere voie să se implice", a precizat Robert Negoiţă, miercuri, pe Facebook.

El a anunţat, miercuri dimineaţa, printr-un clip video postat pe Facebook, că a făcut plângeri la poliţie privind o soluţie pusă la rădăcina copacilor de pe strada Nicolae Teclu şi că a luat mostră pentru a fi analizată la laborator, după ce a primit un telefon care i-a semnalat acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.