Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Targ educational international la Bucuresti. Ce oferte au scolile si liceele din strainatate

targ

Școli, licee și centre de limbi străine din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Elveția, Germania și România își expun, sâmbătă și duminică, între orele 11,00-16,00, la București, oferta educațională, în cadrul World Education Fair.

"Părinții cu copii între 7 și 18 ani sunt invitați la World Education Fair pentru a afla care sunt posibilitățile pentru ca aceștia să meargă în tabere internaționale de iarnă, primăvară și vară, pentru a exersa limbi străine cu vorbitori nativi, care sunt posibilitățile să devină elevi la școli și licee din străinătate sau să se pregătească pentru admiterea la universități din afară", susțin organizatorii târgului, într-un comunicat transmis presei.

Potrivit directorului companiei organizatoare, cea mai cerută destinație pentru tabere și licee rămâne Marea Britanie, urmată de Germania, Elveția, Austria și, mai nou, Canada.

Taxele pentru un an de studiu într-un liceu din Europa variază între 13.000 și 35.000 de lire sterline, pentru școlile britanice, și între 19.000 și 35.000 de euro, pentru restul țărilor din Europa. Taxele cele mai ridicate rămân cele din Elveția — între 70.000 și 75.000 franci elvețieni.

Conform organizatorilor, vizitatorii Word Education Fair pot beneficia de reduceri de peste 20% la taberele internaționale și de burse de până la 50% din taxa de școlarizare la unele colegii prezente la târg.

World Education Fair va mai avea loc la Constanța, pe 16 martie, și pe 17 martie, la Galați.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.