Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Târgul de Vacanţe online: Oferte pentru vacanţa de iarnă şi pentru vara viitoare, disponibile cu reducere de până la 50%

www.greatnews.ro
Black Friday

Mai multe oferte pentru vacanţa de iarnă şi pentru vara viitoare sunt disponibile, cu reducere de până la 50%, începând de miercuri, la Târgul de Vacanţe online, organizat de Paralela 45 până duminică.

O altă campanie de reduceri, "Black Friday Paralela 45 - târgul vacanţelor", se desfăşoară în perioada 12-15 noiembrie, se arată într-un comunicat de presă al agenţiei, remis AGERPRES.

Ofertele pot fi accesate în portalul paralela45.ro ori în agenţiile din toată ţara, agenţii preluând cererile pe toate canale de comunicare: call center, chatul din pagina de internet, email, un număr de whatsapp dedicat aflat în site, Facebook şi Facebook Messenger, Instagram.

"Anul acesta nu ne întâlnim cu turiştii noştri într-un stand, la Romexpo, târgul naţional nu poate fi organizat fizic. Listăm ofertele speciale pe internet şi agenţii noştri preiau cererile de oriunde le este la îndemână turiştilor noştri să le trimită, telefonic, prin email ori reţelele sociale. Cred că discounturile pe care le oferim împreună cu partenerii noştri hotelieri sunt aşteptate, la fel ca în anii trecuţi", a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Campaniile desfăşurate în această săptămână sunt similare celor din lunile noiembrie ale anilor trecuţi, când se organizau târguri naţionale de turism.

Oferta de iarnă cuprinde pachete cu zbor charter spre Hurghada de la Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, spre Sharm el Sheikh din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, precum şi zboruri directe spre Republica Dominicană, Zanzibar, Maldive, Kenya, Capul Verde, Madeira, Dubai, de sărbători şi în primele luni ale anului 2022.

Pentru Egipt, vacanţa în Hurghada costă de la 424 de euro/7 nopţi/persoană, iar în Sharm el Sheikh preţurile pornesc de la 509 euro/persoană/7 nopţi/persoană.

Reduceri pentru vacanţe de iarnă în destinaţii exotice, cu zbor charter de la Bucureşti, Cluj-Napoca ori Timişoara sunt oferite şi către Zanzibar (de la 999 de euro/persoană), Capul Verde (de la 1.052 de euro/persoană), Kenya (de la 1.052 de euro/persoană), Punta Cana (de la 1.058 de euro/persoană), Maldive (de la 1.292 de euro/persoană, cu zbor charter de la Bucureşti şi Cluj-Napoca), Dubai (de la 549 de euro/persoană, cu zboruri de la Bucureşti şi Timişoara, sau Madeira (de la 751 de euro/persoană, cu zboruri charter de la Bucureşti şi Cluj-Napoca), potrivit Agerpres.ro.

Mai multe curse charter spre Antalya sunt organizate anul acesta de Revelion, iar zborurile pentru vara viitoare, din Bucureşti, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Iaşi, Sibiu, Timişoara, au fost deja lansate şi se află în perioada de Early Booking, alături de cele spre insulele greceşti şi Spania. Preţurile pornesc de la 299 de euro/persoană, pentru Creta/Heraklion, cu zboruri din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, în timp ce o vacanţă în Antalya costă de la 379 de euro/persoană.

Ofertele pentru vacanţele în România încep de la 26 de lei/persoană pentru staţiunile de munte, balneo sau pe litoral pentru vacanţa de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion şi vara viitoare.

Toate pachetele de vacanţă de tip charter rezervate în zilele de reduceri conţin asigurarea medicală şi storno cu extensie Covid oferită bonus de agenţie.

Între 12 şi 15 noiembrie, mai multe oferte din portofoliul Paralela 45 sunt disponibile cu reducere şi în campania Black Friday a eMag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.