Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu a convocat ședința DECISIVĂ pentru viitorul coaliției: PSD poate pierde majoritatea

ALDE se va reuni în cadrul Biroului Politic Central și al Delegației Permanente Naționale, ședințe în care se va discuta viitorul coaliției cu PSD și o alianță cu Pro România.

Citește și: Mesajul intern al lui Tăriceanu prin care anunță parafarea Alianței cu Pro România: se rupe coaliția PSD-ALDE

”Luni, 26 august, la ora 16.00, vor avea loc şedinţele Biroului Politic Central  şi Delegaţiei Permanente Naţionale ale ALDE, la sala grupului parlamentar ALDE din Camera Deputaţilor, etajul 3.”, se arată în anunțul ALDE.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a trimis un mesaj, intrat în posesia STIRIPESURSE.RO, pe grupul intern de WhatsApp al conducerii ALDE prin care își informează colegii că nu s-a ajuns la nicio înțelegere cu cei de la PSD, la solicitările publice adresate de ALDE. Totodată, Tăriceanu îi informează pe cei din ALDE că vor fi convocate structurile de conducere ale partidului pentru aprobarea Alianței cu Pro România.

SURSE - Tăriceanu rupe coaliția cu PSD și bate palma cu Pro România: mesaj intern în ALDE

Alianța cu Pro România înseamnă, implicit, ruperea coaliției de guvernare cu cei de la PSD. Aceasta a fost condiția pusă de Pro România pentru a se parafa înfrățirea politică.

”Dragi colegi,

doresc să vă fac următoarele precizări pe care să le aveți în vedere:

1) in sedinta coaliției PSD nu a venit cu nicio propunere referitoare la solicitările noastre publice de săptămâna trecută;

2) solicitările noastre către PSD au avut în vedere numai relansarea guvernării și nimic altceva(cum ar fi candidatura comună la alegerile prezidențiale invocată netemeunic de PSD);

3) va rog să fiți pregătiți pentru inceputul saptamanii viitoare când vor fi convocate structurile de conducere ale ALDE (BPC și DP) pentru aprobarea Alianței electorale cu ProRomania ptr alegerile prezidențiale și Alianța politică cu ProRomania.”, scrie Călin Popescu Tăriceanu, conform mesajului intrat în posesia STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.