Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu împinge ALDE în zona agresivă

ALDE

Liderii centrali ai ALDE vor intra, pana la sarbatorile de iarna, intr-o strategie "agresiva" la nivel national.

Copresedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, calendarul partidului in vederea alegerilor locale din 2016.

In prima etapa (pana pe 15 decembrie) va fi lansata o campanie nationala de atragere de noi membri. "Este nevoie de o clasa politica proaspata, alcatuita din oameni care n-au trecut discutabil si oameni cu competenta profesionala. Vom face o campanie agresiva de atragere de noi membri, vrem sa-i promovam la nivel de consilier", a spus Tariceanu.

Din 15 ianuarie pana in 15 martie, ALDE isi va alege candidati la locale prin alegeri directe in care fiecare membru de partid isi va vota candidatii. Tariceanu a spus ca vrea sa evite candidatii "care si-au aranjat pe baza de lobby voturile delegatilor" precum si ideea de "baroni locali care si-au constituit retelele si orice se intampla vor fi tot alesi".

In ultima etapa ALDE isi va pregati candidatii pentru alegeri (15 martie-30 aprilie). "Multi care candideaza nu stiu ce sa vorbesca, nu stiu temele pe care trebuie sa le abordeze. Trebuie facuta o scoala, politica trebuie facuta profesionist", a spus Tariceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.