Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, atac dur la adresa lui Iohannis: 'sunt niște bumeranguri pe care le aruncă și care i se vor întoarce exact în cap'

tariceanu

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a condamnat virulent atacurile lui Klaus Iohannis la adresa PSD, precizând că acestea „sunt niște bumeranguri pe care le aruncă și care i se vor întoarce exact în cap”.

S-A AFLAT cine e bărbatul găsit mort într-un rău din Bistrița-Năsăud: Polițiștii fac anchetă

„În lipsa acestor măsuri (c.n. economice) ce vedem? Și președintele, și primul ministru și-au făcut un obicei de a ataca permanent PSD și de a-l descrie ca fiind cauza tuturor relelor. Deci președintele are acum toate instrumentele necesare (...), dar incapacitatea, impotența de a face ceva în plan economic și nu numai vrea să-l descarce prin acest atac furibund, aproape găsesc niște epitete, dar n-aș vrea să le folosesc. Aceste atacuri depășesc limita politică rezonabilă. Sigur că suntem într-o competiție politică, sigur că fiecare își atacă adversarul, speculează greșelile, dar ceea ce a făcut președintele este ieșit din orice normalitate. Eu cred că are niște consilieri care îl sfătuiesc greșit. Acestea sunt niște bumeranguri pe care le aruncă și care i se vor întoarce exact în cap. Nu poți conduce România, dezbinând România, alimentând ura”, a declarat Tăriceanu la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.