Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, atac la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, în scandalul numărului de telefon

Digi24
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu critică modul în care a reacționat ministrul Muncii după ce jurnalistul Mircea Badea i-a dezvăluit numărul de telefon in direct.

Politicianul susține că Violeta Alexandru a primit o doză din propriul său medicament, după ce a dezvăluit în 2019 numărul de telefon al sefului Casei de Pensii.

Mai mult de atât, potrivit unei imagini postate de politician, Violeta Alexandru a menționat propriul număr de telefon în secțiunea „Despre” a paginii de facebook.

„Această doamnă este foarte ofensată că jurnalistul Mircea Badea i-a făcut public numărul de telefon. Ciudat, pentru că pare că uită că tot ea și-a făcut public numărul propriu de telefon pe pagina de Facebook!?!? ”, scrie liderul ALDE pe Facebook.

Accidentul lui Bode: Procurorul care a făcut dezvăluiri, controlat din dispoziţia procurorului general, Gabriela Scutea

Mai mult de atât, șeful ALDE, menționează faptul că s-a confruntat cu o astfel de situație atunci când foștii colegi de partid ai Violetei Alexandru ar fi publicat numărul acestuia, încercând totodată să îl blocheze.

„Trecând peste acest amănunt, respectiva doamnă nu avea nimic împotrivă atunci când colegii domniei sale din USR (că acolo a fost înainte de a fi infiltrată în PNL) făceau public numărul meu de telefon, iar activiștii useriști încercau să mi-l blocheze”, a mai scris acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.