Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, atac VOALAT la premierul Tudose: Să învăţăm întâi să conducem Trabantul...

bugetul.ro
Tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a mărturisit jurnaliştilor că nu are informaţii referitoare la o eventuală restructurare a Guvernului, formula guvernamentală fiind convenită în cadrul protocolului semnat de coaliţie. Deşi a susţinut că nu va comenta zvonurile apărute în presă, şeful Senatului a lansat un atac voalat la premierul Mihai Tudose.

"Să vă spun un lucru. Eu nu am nicio informare directă de la premier cu privire la dorinţa sa de a face o restructurare. Actuala formulă guvernamentală a fost subiectul unui protocol convenit şi aprobat de cele două partide în decembrie 2016. Produsul acestei  înţelegeri e actuala formulă de guvernare. E de presupus ca, dacă se doreşte aşa ceva, premierul poate veni într-o şedinţă de coaliţie şi să discutăm la nivel informal despre soluţiile referitoare. Până atunci, nu pot să fac comentarii. Văd că se fac comentarii, că se conduce un Trabant şi nu o maşină de Formula 1. Cei care ştiu cu maşinile, ştiu că e bine să înveţi să conduci Trabantul bine şi apoi să-ţi pui problema de Formula 1.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu într-o conferinţă de presă.

Şeful ALDE face referire la ce ar fi spus, potrivit presei, Mihai Tudose în cadrul Cex PSD.

„Nu mai pot să conduc un trabant și să ajung în Formula 1.”, le-ar fi spus Mihai Tudose celor prezenți, lansând ideea restructurării Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.