Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu bate cu pumnul în masă, după votul din Camera Deputaților: 'Guvernul va trebui SĂ DUBLEZE alocațiile așa cum prevede legea'

Digi24
Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu vine cu o precizare crucială după ce Camera Deputaților a adoptat miercuri, decizional, proiectul de lege pentru respingerea ordonanței de urgență privind creșterea etapizată a alocațiilor pentru copii. „Guvernul va trebui SĂ DUBLEZE alocațiile așa cum prevede legea. Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!”, susține Tăriceanu într-o postare pe Facebook, lansând atacuri la adresa premierului Orban.

Inundații anunțate în România: cod galben de vreme rea pentru râuri din 25 de județe

„Ca să fiu sigur că nu cădeți pradă propagandei Iohanniste vă spun că votul din Parlament împotriva măririi alocațiilor copiilor cu doar 20% înseamnă că Guvernul va trebui SĂ DUBLEZE alocațiile așa cum prevede legea.

Aceeași soartă va avea și ordonanța care mărește pensiile cu un procent mai mic de 40%!

Stați liniștiți, sunt bani, dar îi țin dosiți pentru campanie. Uitați-vă la fondul de rezervă pe care și l-a pus Orban la rectificare: 2.000.000.000 lei! Două miliarde lei destinați cumpărării de primari de la alte partide și de voturi!

Orban și-a pus în doar 9 luni mai mulți bani la fondul de rezervă decât mi-am pus eu ca prim-ministru în 4 ani”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.