Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, despre lista de miniştri: Concluzia - un guvern făcut să fie respins!

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Partidul Naţional Liberal a prezentat lista noilor miniştri cu scopul ca noul cabinet să fie respins de Parlament, consideră liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

"PNL a prezentat lista guvernului Cîţu. Concluzia: un guvern făcut să fie respins! Cum spuneam de miercuri seară, acest guvern a fost desemnat să pice. Nu poţi veni cu o listă de miniştri care a fost respinsă, într-o mare proporţie, de Parlament în comisiile de specialitate", a scris Tăriceanu pe Facebook.

Potrivit acestuia, "PNL şi preşedintele Iohannis sunt mai degrabă interesaţi de jocuri politice în acest moment, în loc să fie preocupaţi de ieşirea din criză şi asigurarea unei guvernări stabile".

"Racolări de la alte partide, transferuri de candidaţi pentru locale... toate acestea contează mai mult pentru PNL decât un guvern stabil care să ia măsurile necesare pentru limitarea şi prevenirea extinderii coronavirus", a adăugat Tăriceanu.

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a anunţat că în cursul zilei de vineri vor fi depuse la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare.

"Vom depune astăzi în Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare", a spus Cîţu, precizând că singura modificare în Cabinet este propunerea ca Lucian Heiuş să ocupe portofoliul de la Finanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.