Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu DISTRUGE punctajul de partid al PNL, după demisia lui Costache: lansează o ipoteză BOMBĂ

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le distruge punctajul de comunicare celor de la PNL. Mai mulți liberali s-au grăbit să califice demisia lui Victor Costache drept un gest de onoare și responsabilitate, dar Tăriceanu îi întreabă, pe cale consecință, dacă cei care au rămas în Guvern sunt lipsiți de onoare și iresponsabili. De asemenea, Tăriceanu consideră că Victor Costache a demisionat pentru a nu fi în funcție atunci când epidemia va atinge vârful în România.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

”A venit demisia ministrului Sănătății! Nu m-a luat prin surprindere! În toate lunile în care a fost ministru, dl Costache mi-a dat impresia unuia care își face treaba într-un mare sictir, de parcă ne-ar fi făcut un mare serviciu. A comunicat puțin și din vârful buzelor. A luat decizii îndoielnice și târzii, a avut în minte interesele celor puțini și nu ale celor mulți. Am auzit lucruri bune despre doctorul Costache, dar ca ministru a fost unul lamentabil.

Spuneam că demisia era predictibilă și gafa cu testarea în masă a bucureștenilor a fost doar pretextul ca el să plece. Cauzele sunt mai profunde și se leagă de lipsa de pregătire a sistemului medical pentru impactul pandemiei în condițiile în care au recunoscut că știu cel puțin din luna ianuarie de dimesiunile crizei. (aici document: https://flux24.ro/document-exploziv-romania-a-ascuns-timp-…/) Și mă gândesc că dl Costache nu a vrut să fie prins la frâiele ministerului atunci când adevărata furtună va veni.

Așa am ajuns ca doctorii și personalul medical să intre în luptă total nepregătiți, cu măști de unică folosință pe care le reutilizează, cu combinezoane improvizate și cu mănuși găurite.

În loc de a se pregăti pentru această luptă Orban &Co au preferat să joace piesa alegerilor anticipate, piesă care astăzi are un final dramatic.

Am văzut reacțiile la demisie ale unor lideri PNL. Pe fond, ei spun că gestul dlui Costache este un gest de responsabilitate și onoare! Serios? Atunci cei care au rămas în guvern sunt miniștri iresponsabili și lipsiți de onoare?”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.