Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu: După 11 ani de MCV, iese la iveala un putregai imens

Tariceanu

Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, e de părere că tăcerea Bruxelles-ului este de înțeles în contextul în care România se află sub monitorizarea Mecanismului de Verificare și Control (MCV) de ani întregi și în aceste zile ”iese la iveală acest putregai imens”.

Fost judecător CCR: 'Dacă Klaus Iohannis nu o demite pe Laura Codruța Kovesi, Parlamentul trebuie să îl SUSPENDE'

”Eu am câteva relații cultivate în timp la nivelul Comisiei Europene. De exemplu la acea data domnul Juncker era prim-ministru al Luxembourgului și  am lucrat bine împreună.

Exista un incomfort la nivelul Comisiei Europene. După 11 ani de MVC iese la iveala un putregai imens. Ce sa faca Comisia azi. Nu cred ca este o situatie comada pentru ei. Nu cred ca au si ei aceste informatii pe care le avem si noi.

Imi aduc aminte de momentul cand fostul premier, Victor Ponta, a intrat in galeria penalilor. Asta a cantarit greu in pozitia lui si care până la urma l-a slabit. Chiar în aceeasi zi am vorbit cu domnul Timmermans si el mi-a spus Sa lasam justitia sa isi faca treaba. Binențeles că el înțelegea justiția asa cum e ea in Olanda, acolo unde nu se elimina politicieni cu procuratura.”, a susținut Tăriceanu la Antena 3 la întrebarea de ce tace Comisia Europeană în scandalul revocării procurorului-șef al DNA și al deciziei Curții Constituționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.