Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu își cere tainul la PSD

tariceanu

Ministerul Energiei condus de Andrei Gerea are 59% din capitalul Oil Terminal. Gerea a venit cu cinci propuneri pentru conducerea operatorului portuar. Printre cei nominalizaţi de ministrul PLR se regăseşte şi Daniel Marius Crişan, preşedinte PLR Argeş. Acesta a ajuns din fost şef de garaj director până anul trecut la Apele Române Argeş şi deţine şi mai multe afaceri controversate în judeţ potrivit presei locale.

Dan Păun, liderul PLR Brăila, este un alt apropiat al lui Tăriceanu propus pentru a face parte din conducerea Oil Terminal. În prezent, el este consilier local municipal în Brăilă, fiind ales pe listele ecologiştilor. Păun a trecut însă ulterior în barca lui Tăriceanu. Expertiza acestuia în domeniu pare însă destul de limitată deoarece până acum a condus o companie care se ocupă de producerea de leacuri naturiste şi de pudre dermatologice.

Oil Terminal este cel mai mare preparator de produse petroliere din România și unul dintre cei mai mari operatori de profil din Sud-Estul Europei. Compania din Constanta ocupă o poziție strategică în Zona Mării Negre, fiind cel mai mare operator pe mare, specializat în produselor petroliere și petrochimice lichide și a altor produse și materii prime în vederea importului, exportului și tranzitului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.