Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, ieşire dură la adresa colegilor care au acceptat propunerea premierului: 'Mi-e scârbă să vorbesc despre ei'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu are o primă reacţie la decizia premierului Viorica Dăncilă de a desemna membri ai ALDE în funcţiile vacante de miniştri care au aparţinut şi anterior ALDE.

Într-o intervenţie în direct la cotidianul.ro și Gold FM, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că „doamna Dăncilă face niște gesturi foarte grave, nu înțelege cum funcționează regulile democrației, cum funcționează Guvernul“. Mai mult, liderul ALDE mai crede că Viorica Dăncilă „încearca să își salveze pielea și să prelungească agonia acestui guvern, racolând membri ALDE, în ideea de a prezerva structura politică a Guvernului“.

Fostul președinte al Senatului a mai ținut să reamintească faptul că ALDE a luat hotărârea de a ieși de la guvernare, prin urmare, „colegii care se duc într-o funcție publică nu se duc să îi reprezinte pe ei. Deci, o problemă e la doamna Dăncilă. Guvernul agonizează și trebuie să scurteze agonia, se dezonorează pe ea și pe colegii mei care acceptă aceste propuneri“.

Întrebat de moderatorii emisiunii „Tu ce zici?“, Cornel Nistorescu și Ionuț Cristache, dacă s-a așteptat ca propriii colegi să accepte noile numiri, Tăriceanu a mărturisit: „Evident că nu!“ și crede că acești oameni au interese personale, că răspund unor alte comenzi. „Mi-e scârbă să vorbesc despre ei!“

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că va propune membri ALDE pentru portofoliile de miniștri vacante, respectiv Grațiela Gavrilescu la ministerul Mediului, Ion Cupă la ministerul Energiei și Ștefan Băișanu, ca ministru pentru Relația cu Parlamentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.