Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îi dă peste nas lui Dragnea, după confirmarea lui Coldea: 'Eu știu cum să mă comport. Civilii cu civilii și restul'

Tariceanu Dragnea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni că nu el este cel care trebuie întrebat dacă este sau nu potrivită prezenţa unor persoane la un eveniment informal organizat de SRI, adăugând că ştie să se comporte. 

"Discutaţi cu cei care au făcut aceste afirmaţii, nu-mi puneţi mie întrebarea referitoare la obligaţiile sau calităţile în care participă la o serie de reuniuni alte persoane. Eu, în ceea ce mă priveşte, ştiu cum să mă comport. În viaţă eu am învăţat aşa: civilii cu civilii şi restul", a precizat Tăriceanu, după şedinţa Biroului permanent, informează agerpres.ro

Preşedintele Senatului a fost întrebat dacă este potrivită prezenţa lui Liviu Dragnea la un eveniment de Crăciun, organizat de SRI, a cărui participare a fost confirmată la audierile din cadrul Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI de fostul şef al SRI, George Maior, şi de fostul prim-adjunct al Serviciului, Florian Coldea. De asemenea, Tăriceanu a fost întrebat de ce nu participă la întâlniri informale organizate de servicii.

Ministerul Agriculturii, intervenție de URGENȚĂ în piață: au retras 30.000 de tone de vin falsificat


Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat pe 5 aprilie, după audierea lui Florian Coldea, că a existat un eveniment în ajunul Crăciunului la care au participat mai multe persoane, beneficiari sau parteneri ai SRI. 

"A spus că a existat un altfel de eveniment în Ajunul Crăciunului. La acel eveniment au participat mai multe persoane. A fost întrebat câte, (n.r. - Coldea) a spus că peste zece persoane, nu vrea sa detalieze numele. A fost rugat doar să confirme unele persoanele despre care ştim în spaţiul public şi a confirmat. A spus că toate acele persoane erau beneficiari sau parteneri ai SRI. A fost un astfel de eveniment, nu s-a tăiat niciun porc. Printre aceste persoane erau domnul Ghiţă, domnul Dragnea, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi şi domnul Ponta, dar nu mai ştiu dacă l-a întrebat, dar exista afirmaţia domnului Maior despre acest eveniment", a declarat Manda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.