Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îl cheamă pe Teodorovici să prezinte execuția bugetară: Nu avem niciun fel de imagine

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că-l va chema pe ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, la o ședință de coaliție pentru a face o informare la zi cu privire la execuția bugetară și la proiectul bugetului de stat. El a spus că nu are o imagine a situației, scrie Mediafax.

”Vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanțe să ne facă o informare la zi cu privire la execuția bugetară până la finele lunii octombrie și cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârșitul anului, prin urmare care mai este nevoia de finanțare, dacă mai este nevoie de finanțare și ce soluțuii se întrevăd în acest sens, precum și cu proiecția bugetului anului 2019. Cred că în această săptămână vom reuși să facem această discuție, în așa fel încât la nivelul Guvernului să se poată avansa pe acest subiect cât mai mult”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a precizat că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, va fi chemat la o ședință a conducerii coaliției de guvernare, nu la o întâlnire cu parlamentarii ALDE.

”O ședință în care să avem posibilitatea să ne formăm o imagine completă asupra execuției bugetare pe anul acesta. Nu am niciun fel de imagine până nu facem discuția. Acesta e sensul discuției - să ne facă o prezentare. Înțeleg că la nivelul guvernului se discută despre nevoia unei a doua rectificări bugetare și vrem să aflăm mai multe detalii”, a adăugat liderul ALDE.

Atenționat de jurnaliști că subiectul rectificării bugetare a fost discutat de social-democrați, Tăriceanu a spus: ”Eu nu stau să iau informații decât de la sursă. La nivelul coalițiai, așa e normal să se întâmple și așa cred că se va întâmpla, ministrul de Finanțe să ne facă o prezentare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.