Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu îl dădăcește pe Orban: Dacă tu nu respecți deciziile instituțiilor statului, să nu te aștepți ca cetățenii să respecte deciziile luate de Guvernul tău

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu îl critică pe premierul Ludovic Orban pentru batjocura publică și desconsiderarea pe care o are față de instituții fundamentale ale unui stat democratic și de deciziile acestora și îi transmite că toată această atitudine i s-ar putea întoarce împotrivă ca un bumerang:

Vezi și: Valer Dorneanu: Se impune sesizarea organismelor internaționale pentru afirmațiile lui Ludovic Orban la adresa CCR

Un nou atac suburban la adresa Curții Constituționale! Da, tot din partea lui Ludovic Orban care și-a făcut un obicei ca ori de câte ori nu îi convine o decizie a CCR, a Avocatului Poporului sau justiției române să conteste aceste instituții și să amenințe cu schimbarea lor dacă va câștiga puterea absolută.

Ce nu înțelege Ludovic și păpușarii lui este că această atitudine se întoarce ca un bumerang împotriva lui și a guvernului pe care îl conduce. Pentru că dacă oamenii văd că Prim-ministrul critică sau chiar refuză să respecte deciziile CCR și ale altor instituții, atunci li se pare normal ca, la rândul lor, să nu respecte deciziile pe care Orban și guvernul lui le iau. În fond dacă i se permite unui Prim-ministru să încalce legile și bunul simț, de ce nu ni s-ar permite nouă, simpli muritori?”, susține Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.