Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, în biroul lui Dragnea înainte de şedinţa crucială a PSD. Cine a mai fost prezent

stiripesurse.ro
birou dragnea cabinet

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns, duminică, la ședința informală a liderilor PSD, care se desfășoară în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților. Printre cei prezenți se numără premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Interne, Carmen Dan, Florin Iordache și Marian Oprișan, transmite Mediafax.

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la ședința informală a liderilor PSD cu zece minute înainte de ora 16.00, la care este programată ședința Consiliului Național, care se desfășoară la Palatul Parlamentului.

CITEȘTE ȘI: Persoanele care au ACEASTĂ grupă de sânge sunt mai predispuse la cancer și boli de inimă

Liderii social-democrați s-au reunit, duminică, în biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, înainte de ședința Consiliului Național al PSD. Premierul Viorica Dăncilă a venit împreună cu ministrul de Interne, Carmen Dan, la întâlnirea informală a social-democraților.

Printre liderii PSD prezenți în biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea se numără premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb și fostul ministru al Justiției, Florin Iordache.

Liderii PSD se reunesc, duminică, în ședința Consiliului Național al partidului, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 16:00. Reuniunea social-democraților are ca scop alegerea președintelelui Consiliului Național prin vot, conform procedurilor. De asemenea, se vor constitui departamentele de specialitate.

"La Consiliul Național se va constitui din nou CN al partidului cu membrii după noul statut al partidului, va fi ales președintele Consiliului Național prin vot, conform procedurilor și se vor constitui departamentele de specialitate ale partidului la nivel național și alegerea coordonatorilor departamentelor", a afirmat Codrin Ștefănescu, joi pentru MEDIAFAX.

CITEȘTE ȘI: Avertisment al unui cunoscut nutriţionist: Produsele care credeai că te ajută să slăbești, dar au un efect invers .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.