Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a reușit Tăriceanu să își ia adio de la Antena 3

tariceanu-stirileprotv

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, n-a vrut să-l lase pe cel mai tânăr senator să meargă într-o deplasare a tinerilor parlamentari la Bruxelles desi grupul ALDE n-are niciun membru sub 40 de ani.

În ședința conducerii Senatului din 7 septembrie s-a discutat despre participarea celor mai tineri senatori la Forumul tinerilor membri ai Parlamentului European, EU40 (Bruxelles, 29 septembrie – 1 octombrie 2015).

Calin Popescu Tariceanu nu a fost de acord cu participarea lui Mihai Alfred Laurentiu, intrat in Senat la cele mai recente alegeri parlamentare partiale in sectorul 4, din partea PC. Dupa fuziunea PLR-PC, nedorita de Dan Voiculescu, senatorul Mihai Alfred Laurentiu si-a facut un nou partid alaturi de europarlamentarul Maria Grapini - PPU-sl.

Refuzul lui Tariceanu de a-l trimite pe omul lui Voiculescu in deplasare vine in conditiile in care participantii trebuie sa aiba sub 40 de ani si niciun senator ALDE nu indeplineste aceasta conditie.

În fapt supărarea lui Tăriceanu e aceea că foștii conservatori care nu au acceptat să fuzioneze cu facțiunea liberală ruptă de el din PNL să intra în noul ALDE și de aici și acțiunile de sabotaj la adresa lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.