Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, dezlănțuit la adresa Guvernului Orban și a lui Iohannis în ziua în care România a înregistrat un bilant catastrofal: 'Asta ne paște'

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a răbufnit la adresa Guvernului Orban și a lui Klaus Iohannis în ziua în care România a înregistrat 3.517 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus din 29.284 de teste. El susține că cel mai probabil săptămâna viitoare România va trece și de 4000 de noi cazuri și este tot mai clar că măsurile pe care guvernul PNL le propune nu funcționează. De asemenea, Tăriceanu lansează ipoteza conform căreia Klaus Iohannis urmărește modificarea Constituției care să-i permită să rămână președinte pe viață.

Ambasadorul SUA face marele anunț: americanii vor să construiască o autostradă în România

„Astăzi am trecut de cifra de 3500 de infectări într-o singură zi! Probabil că săptămâna viitoare vom trece și de 4000, apoi de 5000. Este clar că măsurile pe care guvernul PNL le propune nu funcționează. Este clar că populația nu mai are încredere în acest guvern și în consecință nu mai urmează sfaturile lor propagandistice.
Din ce în ce mai mulți români îmi spun că au impresia că suntem o națiune sub ocupație. Și cred că percepția este corectă. De oricâte ori deschidem televizorul, pe orice canal, găsim un reprezentant al puterii care ne spune să stăm liniștiți că lucrurile sunt sub control. Au cumpărat din bani publici aproape toată media ca să le facă loc doar lui Iohannis și Orban. Suntem intoxicați zilnic cu comunicatele mincinoase ale lui Tătaru și Cîțu de parcă noi nu am avea ochi să vedem că lucrurile nu sunt în regulă, că din cei peste 100 de miliarde de lei pe care i-au împrumutat nu a ajuns nimic la oameni, că nu se știe pe ce s-au dus banii, că firmele și amicii lor politici au prosperat și că acum șpăgile pe care le-au luat le vor băga în alegerile din decembrie pe care le vor organiza chiar dacă vor fi 100.000 de infectări pe zi! Pentru că Iohannis vrea toată puterea! Vrea Parlamentul lui! Vrea Guvernul lui! Vrea serviciile lui! Vrea Justiția lui! Vrea să nu mai părăsească niciodată Palatul Cotroceni! Pentru că asta ne paște: modificarea Constituției care să-i permită lui Iohannis să rămână președinte pe viață!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.