Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, IRONIC după criticile CE - E bine că discutăm aceste aspecte care par să fi scăpat atenției și vigilenței experților Comisiei

tariceanu-dragnea-coalitie

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, dupa ce Frans Timmermans a criticat faptul ca Romania ignora recomandarile din raportul MCV, ca reformele din justitie sunt indreptate spre revenirea la normalitate a sistemului judiciar. Presedintele Senatului a precizat ca "practicile staliniste" din justitie au scapat vigilentei expertilor europeani.

Citeste si Accident GRAV pe un drum național - Un autocar cu pasageri a fost implicat. O persoană a murit

"Cred ca a facut foarte mult Romania, ca reformele din justitie sunt indreptate spre revenirea la normalitate. Daca Comisia Europeana crede ca aceste lucruri nu trebuiau facute si daca crede ca e bine ce s-a intamplat pana acum si Romania trebuie sa ramana cu sistemul de justitie bazat pe practici staliniste comuniste, dar nu cred ca vrea asa ceva. E foarte bine ca stam la masa si discutam, ca expertii Comisiei Europene sa ia la cunostinta toate aceste aspecte care par sa fi scapat atentiei si vigilentei expertilor de la comisie", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.