Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu: Moțiunea nu presupune o sancțiune sau vreo obligație legală la adresa ministrului

Dragnea Grindeanu Tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis, miercuri, referitor la moțiunea picată la adresa lui Tudorel Toader, că și dacă aceasta ar fi fost aprobată de deputați, nu presupunea niciun fel de obligații legale la adresa ministrului vizat.

"Moțiunea nu a fost împotriva lui Tudorel Toader, moțiunile sunt pe anumite subiecte. Chiar dacă moțiunea nu ar fi fost respinsă și ar fi fost acceptată, acest lucru nu presupune o sancțiune la adresa ministrului, nu presupune nicio obligație legală la adresa ministrului", a declarat Tăriceanu.

Președintele ALDE a precizat că nu a vorbit cu liderul PSD Liviu Dragnea înaintea de moțiunea simplă de marți la adresa ministrului Justiției.

Solicitat să comenteze însă declarația lui Liviu Dragnea de dinaintea votului, care a afirmat că nu le sugerează social democraților să voteze în vreun fel, ci îi lasă să-și exprime votul după propria conștiință, Tăriceanu a replicat: "Colegii noștri au o conștiință ridicată atunci".

Camera Deputaților a respins, în plenul de miercuri, moțiunea simplă prin care PNL și USR cer demisia lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției. Moțiunea simplă a fost respinsă de deputați cu 171 de voturi "împotrivă", 99 "pentru" și 5 abțineri. AU fost și 7 deputați care nu votat deloc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.