Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tariceanu, noul ministru de Externe? Replica lui Tariceanu

tariceanu

Ministrul de externe Teodor Melescanu ar putea fi schimbat din functie, premierul Victor Ponta lasand luni sa se inteleaga faptul ca acesta a fost numit doar pentru organizarea votului din Diaspora in turul II al alegerilor prezidentiale. Surse politice citate de Romania TV sustin ca locul acestuia ar putea fi luat de Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a spus insa ca in discutiile la care a participat nu s-a ridicat problema intrarii sale in Executiv si preluarii portofoliului Ministerului de Externe.

"La discutiile la care am participat nu a fost vorba despre o nominalizare a mea. Misiunea lui Melescanu a fost gestionarea ministerului pentru asigurarea cunor conditii mai bune a votului din strainatate, pe o perioada determinata. (...)

Singurul care are responsabilitate acestei decizii este actualul prim-ministru. Vom intra sa facem parte din majoritatea guvernamentala. Ce e mai important e o analiza a scorului si rezultatului alegerilor, inainte de a discuta o remaniere.  Nu am intentia sa devin membru al Executivului. Nu s-a discutat asa ceva", a explicat Tariceanu la Romania TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.