Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, peste toți PSD-iștii: ALDE spune că PSD nu intră în turul 2 cu candidat propriu la prezidențiale

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu este „singurul” politician care poate să câștige alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis, „unica șansă” a coaliției PSD-ALDE în lupta pentru Cotroceni și PSD nu va intra în turul 2 al alegerilor prezidențiale cu un candidat propriu, au transmis filialele județene ALDE în Rezoluții adoptate în unanimitate.

„Analizând situația politică din acest moment, considerăm că doar susținerea domnului Călin Popescu Tăriceanu poate duce partidele din coaliție în al II-lea tur de scrutin. Un candidat comun exclude posibilitatea ca în turul II al alegerilor prezidențiale confruntarea să fie între PNL și USR”, se arată într-o rezoluție ALDE Giurgiu.

Organizaţia Teritorială ALDE Hunedoara susţine candidatura dlui. Tăriceanu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie 2019 şi cere conducerii centrale a partidului să demareze de îndată negocieri cu partenerul de guvernare PSD, pentru stabilirea unui candidat comun în persoana dlui. Călin Popescu -Tăriceanu, „singurul care-l poate învinge pe actualul preşedinte”.

„Îi cerem Președintelui Senatului României și al ALDE să candideze la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an, aceasta fiind unica șansă ca România să nu fie condusă de marionete ghidate de prin pădurile de lângă București”, se arată și în rezoluția ALDE Sector 2.

Și ALDE Dolj a adoptat o rezoluție în care afirmă că Tăriceanu candidat comun la prezidențiale „este singura sansa autentica, realista pentru ca PSD-ALDE sa impiedice obtinerea unui nou mandat prezidential de catre actualul sef al statului”.

ALDE Botoșani, Brașov, Gorj, Teleorman au transmis și ele: „Pentru că alegerile prezidențiale bat la ușă, vremea experimentelor și a căutărilor a trecut, iar timpul presează, fiindcă e nevoie de multă muncă și mobilizare pentru victorie.

Organizația ALDE Filiala Teritorială .... îi cere președintelui Călin Popescu Tăriceanu, singurul contracandidat cu adevărat redutabil al actualului președinte să își asume și să își anunțe neîntîrziat candidatura în alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an.

Cerem, de asemenea, conducerii centrale a partidului să demareze neîntârziat negocieri cu partenerii de guvernare de la PSD pentru stabilirea unui candidat comun în alegerile prezidențiale, în persoana dlui. Călin Popescu Tăriceanu, singurul care poate înfrânge mașinăria electorală grupată în spatele actualului președinte și care poate aduce în fruntea țării un lider autentic și devotat țării sale”.

Și filialele județene ALDE din Olt, Prahova, Cluj, au adoptat Rezoluții pro-Tăriceanu.

Citește și: Episod spumos cu Traian Băsescu la moțiunea de cenzură: Tăriceanu l-a 'salvat' pe fostul său adversar nr.1 dintr-o situație delicată .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.