Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu răbufneşte după ce a fost huiduit la Cluj: 'USR, o făcătură a serviciilor secrete'

tariceanu 2

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că USR este ”o făcătură a serviciilor secrete”, după modul în care se comportă la manifestări publice sau în Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citeşte şi: VIDEO Călin Popescu Tăriceanu, PĂZIT de jandarmi după ce a fost huiduit la Cluj

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă că nu este impresionat de PNL şi USR, de ”lozincile şi mânuţele afişate”.

”Nu mă impresionează PNLşi USR, lozincile, mânuţele afişate. Eu cred că USR este o făcătură a serviciilor secrete, asta este convingerea mea, la modul cum se comportă în public, la manifestările publice şi în Parlament, asta cred că este”, a spus Tăriceanu.

Întrebat dacă este vorba despre servicii româneşti sau străine, liderul ALDE a precizat că dacă ar răspunde că este vorba de servicii secrete, s-ar crede că au străinii ceva cu România.

”Wess Mitchell (adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia – n.a.) a spus că România este teren de bătălie între diferite interese şi a introdus şi China în această ecuaţie, care este puţin surprinzător. China nu este prezentă în România cu interese politice. Eu cred că România este un teren de luptă între lumea liberă, occidentală, SUA, ţările UE, şi Rusia. Dacă Rusia ajunge să intervină în alegerile din SUA, să influenţeze, probabil, şi alte alegeri prin alte ţări, România este la doi paşi de graniţa cu vecinii dela Est, nu poţi să ştii”, a menţionat preşedintele ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.