Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, reacție la declarația ciudată a lui Orban despre salariile profesorilor: La ei banii sunt dați cu cap doar dacă scrie pe ei 'para-ndărăt'

tariceanu orban

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, reacționează la declarația prin care premierul Orban a comparat creșterile salariale în domeniul educației cu irosirea banilor la cârciumă.

„Asta e filosofia guvernului Iohannis - Orban: banii dați profesorilor sunt ca și cum i-ar da la cârciumă pe băutură! Probabil că la fel gândesc și despre mărirea pensiilor și alocațiilor. La ei banii sunt dați cu cap doar dacă scrie pe ei "para-ndărăt"”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, întrebat fiind de ce s-a amânat creşterea salariilor profesorilor, că banii necesari au fost prevazuţi în buget, dar între timp au intervenit alte cheltuieli din cauza pandemiei. ”Când îţi scad venituri... e ca într-o familie. Dacă îţi scad veniturile şi abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ţi bei banii la cârciumă sau să îţi cumperi...”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.