Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu s-a enervat la audierea lui Isărescu

bugetul.ro
Tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, le-a atras atenția membrilor din conducerea BNR, la audierile de marți din comisia economică, să nu ia lucrurile „în batjocură”, după o intervenție a viceguvernatorului Liviu Voinea.

Voinea a spus, la începutul explicațiilor legate de suspiciunile de înțelegere dintre 8 bănci pentru manipularea ROBOR, că „s-ar fi înțeles că băncile vor să bage țara în subdezvoltare”.

Tăriceanu l-a întrerupt pe oficialul BNR și a atras atenția că dacă recurg și senatorii la aprecieri de această natură, atunci membrii C.A. al BNR nu vor face față.

„Am o rugaminte. Hai sa nu luam lucrurile in batjocura. Daca incepti cu afirmatii din acestea care au o conotatie sub nivelul discutiei de azi, chiar nu-mi place acest lucru. Nu stiu cine a spus ca bancile vor sa ingroape economia Romaniei. Hai sa ramanem la cifre si raspunsuri la subiect. Ca asa, aprecieri, daca facem, e suficienta o scanteie. Colegii mei senatori va spun eu, obisnuiti cu aceste lucru, nu aveti puterea sa le faceti fata. Nu v-am invitat aici sa ne incrucisam sabiile”, le-a spus Tăriceanu celor din BNR.

Citește și: Isărescu s-a dezlănțuit în audieri: Ce facem, omorâm băncile? OUG 114 ne leagă de mâini .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.