Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tariceanu s-a reinscris in PNL

Tariceanu Calin Popescu
RO. "Am spus mereu ca sunt dispus sa revin in PNL. Demisia a fost un gest extrem de protest. Doresc un scor cat mai bun pentru PNL. Accept invitatia de a reveni in PNL", a spus Tariceanu la revenirea in partid. Calin Popescu Tariceanu s-a reinscris in PNL la organizatia PNL Satu Mare.

-----

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL la sfârşitul lunii februarie pentru că nu a fost de acord cu ieşirea PNL de la guvernare şi ruperea USL, iar la începutul lunii martie a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului susţinut de grupurile PSD, PC şi UDMR.

Într-o "scrisoare deschisă către liberali", de la începutul lunii mai, Călin Popescu Tăriceanu arăta că el crede că "prezenţa PNL în Guvernul USL e mandatul pe care alegătorii l-au dat în 2012" şi că direcţia pe care o va urma PNL trebuie decisă în cadrul unui Congres extraordinar organizat imediat după alegerile din 25 mai.

El menţiona că, "în urma discuţiilor avute în ultimul timp cu mulţi colegi liberali", crede în necesitatea unei componente liberale în actul de guvernare.

Tăriceanu opina de asemenea, în această scrisoare deschisă că "sunt vremuri complicate" pentru PNL, dar şi pentru conducerea acestuia, că "este clar că s-a pierdut busola" şi că "asistăm la instaurarea haosului la nivelul conducerii actuale".

Citeste mai mult: Reactia lui Crin Antonescu Reactia sefului campaniei PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.