Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tariceanu se da cu ciobanii. Ce ii cere lui Ciolos /UPDATE

tariceanu-stirileprotv

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a avut marti o intrevedere cu reprezentantii protestatarilor, crescatori de animale. In urma acestei intalniri Tariceanu a anuntat ca i sustine pe ciobani si ca ii va cere personal premierului Dacian Ciolos sa dea o ordonanta de urgenta prin care sa rezolve atat problema cainilor si a dreptului de pasunat.

Intre timp in Comisia de Agricultura si reprezentantii Agrostar au solicitat o ordonanta de urgenta care sa rezolve problemele legislative care au scos oamenii in strada, nu doar legate de caini si dreptul de pasunat ci si alte chestiuni cum ar fi cele legate de dreptul de proprietate si despagubirile in urma atacurilor animalelelor salbatice asupra stanii.

Discutiile s-au incins in Comisie, un deputat a fost deranjat de limbajul protestatarilor: "N-am venit aici ca sa stau aici ca un prost, eu nu sunt prost, eu sunt om mobilat cu stiinta cunoasterii", a spus deputatul PSD Petre Daea.

Nicolae Stefan, seful Agrostar, i-a dat replica imediat: "Noi suntem luati de prosti de multi ani de zile. Imi cer scuz pentru cei care s-au exprimat urat la adresa parlamentarilor".

UPDATE: Comisia de Agricultura a decis sa faca un grup de lucru format din o serie de deputati din Comisie, secretarii de stat de la Ministerul Mediului si de la Ministerul Agriculturii si reprezentantii crescatorilor de animale. Impreuna vor cauta solutiile si vor solicita Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru rezolvarea problemei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.