Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, sfat pentru Viorica Dăncilă în scandalul de înaltă trădare. 'O țară în care e deșirată o luptă dementă'

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila parlament

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că un memorandum pentru mutarea unei ambasade nu are cum să constituie tema unui dosar penal, dar în situația actuală din justiție mesajul este spre prudență, deoarece unii se tem de suspendarea premierului, transmite Mediafax.

"Atâta vreme cât vom rămâne pe baricade, fiecare atitudine va fi amplificată de ceilalți. Există suspiciuni, bănuieli permanente. Eu am auzit colegi care erau îngrijorați de o suspendare a premierului pe chestiune plângerii cu mutarea ambasadei. I-aș fi spus premierului, dragă Viorica, n-ai cum să-i educi pe toți neaveniții din politică. Mai sunt și tâmpiți și demenți. Asta e. Pădurea e plină de lilghioane. Asta era într-o situație normal. Acum i-aș spune – e bine să fim prudenți. Nu se știe niciodată", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Vezi şi: Știai ce efect are cafeaua asupra ficatului? Care sunt aliații unui ficat sănătos

Acesta a mai precizat că lucrurile trebuie clarificate cât mai urgent, în contextul în care România va prelua președinția Consiliului UE:

"Trebuie la nivelul societății inițiat un demers de recoagulare. Sigur că vine la anul președinția Consiliului UE. România nu se poate prezenta ca o țară în care e deșirată o luptă dementă. Lupta aceasta e până la urmă mortală pentru ambele părți", a afirmat Tăriceanu.

"Într-o situație de conflict cum suntem acum, mi-e greu să cred că unii se pot gândi la președinția Consiliullui UE. Această Comisie de aflare a Adevărului poate ar tulbura nițel apele, dar ar fi necesară. Cred că e nevoie la nivelul opiniei publice, poate dintre cei care funcționează la comandă, cărora li se văd epoleții, o să continue acest demers de slăbire a țării, dar un rol important îl văd la nivelul CSM și să facă doar poliție politică. De patru ani încoace dacă anumite lucruri le-ar fi spus se ajungea în situația de astăzi? Trebuie să existe un demers la nivelul leadearshipului politic", a afirmat președintele Senatului, la Antena 3.

Vezi şi: Copiii cu părinți fumători au o mare problemă: Afecțiunea la care sunt expuși .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.